ICT Liefhebber in de breedte

Als ICTér kan je overal voor worden ingezet, en dat maakt het vak zo leuk. Van een website tot aan een ingewikkelde telefonieoplossing, met het juiste inlevingsvermogen kan je alles aan.
In Cijfertjes

In Cijfertjes

De wereld verandert snel, wat gisteren nieuw was, is vandaag verouderd. Maar de rode draad, op een slimme manier je werk doen, blijft vaak het zelfde. Nieuwe technieken maken het leven aangenaam.

0
jaar ervaring
0
eindgebruikers geholpen
0
Servers online
0
Client Satisfaction
Image
Image
Image
Image
Image
Image
“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

Wereldprobleem-oplosser

1991

ICT Koninklijke Marechaussee

Bij staf Koninklijke Marechaussee mee mogen werken aan de ontwikkeling van een geautomatiseerd Procesverbaal systeem. Honderden formulieren, Proces verbalen etc. gedigitaliseerd.

1991

1992-1994

Systeembeheerder bij Uniservices

Mijn eerste ervaring met Novell Netware. Procesoperations, netwerken, Novell Netware en natuurlijk kantoorautomatisering.

1994-1999

Systeembeheerder bij Meeùs

Opzetten en onderhouden van het netwerk van het snelgroeiende Meeùs, tezamen met het inrichten en onderhouden van de kantoorautomatisering.

1994-1999

1999-2006

Coördinator ICT bij Meeùs

Richting geven aan de ICT en het beleid van het snelgroeiende Meeùs. Overnames, fusies, samenvoegingen van bedrijven.

2000-heden

OfficeFLEX

Langs de zijlijn van Meeùs een eigen bedrijf opgericht. Eerst de levering van PC's, daarna de ontwikkeling van Websites.  Omdat ik als ICT Specialist steeds meer, naast mijn gewone werkzaamheden, gevraagd werd voor ICT klussen naast het werk om een eigen bedrijfje gestart. In het begin vooral het leveren van PC's en netwerken, later ook Joomla websites en webwinkels.

2000-heden

2006-2020

ICT Manager @ MVGM

MVGM gaat van klein naar groot, in 2007 startten ze met de ontvlechting van Meeùs, en gingen zich richten op de core business, als ICTér mocht ik de ontvlechting van Meeùs realiseren, maar werd daarna als een wervelstorm betrokken bij de enorme groei van het bedrijf.  Inmiddels in 9 landen in Europa actief.

Persoonlijk

proostproostFamily life, huis en tuin, verder reizen, Samos Griekenland staat jaarlijks 1x op het programma, dat voelt als thuis komen. Lekker weer, lekker eten, lieve mensen, 4 uurtjes vliegen.  Andere bestemmingen op basis van nieuwsgierigheid en weersafhankelijk. En natuurlijk altijd een computernerd, nieuwste ontwikkelingen bekijken, en ontdekken hoe deze je (bedrijfs)leven aantrekkelijker kunnen maken. Ook nog security/pricacy aware, de cloud is gewoon een computer van iemand anders die je kan/mag gebruiken. Als het gratis ben jij het produkt. Wil je dat, en wat zijn de alternatieven?
Image